29 Nisan 2010 Perşembe

çiçeklereden...ağaçlardan..

Apartmanın karşısındaki anıt ağacının yeşermiş hali.

Bu iki çiçekte annemin çiçeklerinden.Biliyorsunuz annem taşınmıştı.Bir küçük kamyonetle sırf çiçekleri taşımıştık.Tabi kıştan nasinini alanlar yok oldu gitti.Kalan sağlar bizimdir misali,yeşerenler yüzümüzü güldürüyor.Bu evinde orta boy bir teras var ama çok rüzgarlı.Bir tarafını bu sebeple kapattık ama yine uçuyor.Havalr biraz düzelsinde terastan karelerimi gösteririm size.






6 yorum:

hayatadair dedi ki...

Bana ugradiginiz icin cok tesekkür ederim,bayildim goblenlerinize,ben de bir seyler yapmaya calisiyorum ama benimkilerin yaninda sizinkiler seri üretim olmus :))daha cok country tarzi birseyler yapmaya calisiyorum,elimde de yüzlerce sablon var,simdi bir kusevi hosgeldiniz panosu yapmaya calisiyorum,ama ne zaman biter bilmiyorum tabii ki,ev hanimligina iyice alistigimdan,her sey serile serile oluyor...tanistigimiza sevindim,ayrica her tür sablon icin yardimci olabilirim,blogumdaki mailden ulasabilirsiniz, hoscakalin..

elmalı kurabiye dedi ki...

Sevgili hayatadair,biz zaten tanışıyoruz,ve bana bir şablon göndermiştiniz bile.Nuray topcu adıyla giriş yapıyordum önceleri,herhalde ondan tanımadınız.

hayatadair dedi ki...

hatirladim,kusura bakmayin,mail gönderenleri ismiyle biliyoum ama bloga yorum gönderenler blog adiyla oluyor,daha öncesinden de reader dan takip ediyormusum sizi :)

evcilik dedi ki...

Merhaba sevgili Nuray,
canım ne güzel çiçeklerin var ellerine sağlık vallahi ben uğraşamıyorum çiçeklerle benim bücürler yolup duruyorlar bu yıl birkaç sardunya ve bir papatya diktim papatyalarım şahane oldu ama sardunyalar hala açmadı...
neyse açar herhalde biraz geç kaldık ama olsun..
sevgiler canım..

elmalı kurabiye dedi ki...

Sevgili Evcilik,çiçek işini sevmek bile yeter.Beni bazen sadece görmek bile mutlu ediyor.Kışın yolda gürürken taşların aralarındaki yeşil yosun gibi şeyler bile ruhumu dinlendiriyor.

NuR dedi ki...

Sevgili Nuray, o muhteşem bir ağacı, her gün seyrettiğin için ne kadar şanslısın:)) Nazar değmesin, o kadar azaldılar ki:(
Not: Bloğuma giremediğini yazmışşsın:( Ama kimseden herhangi bir şikayet gelmedi. Geçici bir sorundur herhalde. http://hobibahcemiz.net/
Ayrıca bu adrese de beklerim:)))
Sevgiyle kal