15 Nisan 2010 Perşembe

günüm vardı...

Geçen hafta gün bende idi.Bütün hafta tamizlik,alışveriş filan bayağı tempolu geçti benim için.Bu arada fidelerimde ilgi bekliyordu.


Arasına sarelle sürülmüş kurabiyelerin tadına bile bakmadım desem inanır mısınız.?Arada diyete kaçamak karışıyor tabi.Şu diabet işi olmasaydı canına okurdum bu kalplerin ama can tatlı.Syrıca diyetisyenim Bahar Hanım'da gelmişti günüme.Kızlarla tanıştırdım.Güzel bir gün oldu.Herkese göre hazırlık yaptım.Kimi sebze,salata,kimi börek,krema.Bahar Hanım biraz gecikti o gün.Tatlı faslında geldi.O zamana kadar yenen yendi zaten.



Ben 3,Demir 2,Elvan 16 nisan doğumlu olmamız nedeniyle sembolik bir doğumgünü pastası yaptım.Alman pastası.

4 yorum:

Nesrin dedi ki...

evet çok güzel hazırlanmıştı sevgili Nuraycığım ama tatlılardan yemedimmi yazmış elimde fotolar var yandın şekercim hahahaha, herşey çok güzeldi tekrara teşekkürler, sevgilerimle

elmalı kurabiye dedi ki...

Ah ah ben biliyordum böyle olacaağını.güvendiğim dağlara kar yağdı yani.

nalan dedi ki...

o minik yoğurt kaplarının içindekiler iyi de diğerleri fazlaca sulanmış gibi. bir de ışık görmek için kendilerini dağıtmışlar yazık:)
benimkiler de öyle bir o tarafa bir bu tarafa yatıyorlar.

elmalı kurabiye dedi ki...

Sevgili Nalan,dediğin gibi zavallı minişler dağıttı iyice.Bu sene bu işi beceremedim galiba.Keşke bu durumlar için yedek tohumlar bıraksaydım.Bakalım bir fide de bir fidedir.Kalan sağlar bizimdir.