4 Şubat 2010 Perşembe

Çarşı-pazar...

Bu çıkartmaları görmüşsünüzdür heryerde.Geçtiğimiz salı günü salı pazarına gittim,oradan aldım.O gün nasıl bir yağmur vardı,ama yine de'' gideceğim '' dedim anneme.Çıktım,şemsiye bile almadım yanıma.Eski pazarın tadı yok burada tabi.Orada yıllardır değişmeyen tezgahlar vardı.Neyse iyi kötü kafa dağıttım o gün.Bu bahar dalı modelini mutfaktaki kaloriferin arkasına,altta gördüğünüzüde yine mutfakta pencere altına yapıştırdım.Dandik,mandik ama istemezsen hiç iz bırakmadan sökülebiliyor.Denedim çünkü bahar dalını ortaya çıkarana kadar bayağı bir söküp,yapıştırdım.






Bu çantayıda salıdan aldım.Aslında hiç ihtyacım yoktu.Yağmur yağınca,eldeki poşetler sinir etti beni.5 liraya satıyorlardı.hemen aldım tabi.Anlayacağınız pembe ne varsa topladım.










Bu fisto,kurdelede Eminönü'nden.Mayıstaki kermese yine pike takımı dikeceğim.Malzemeleri hazır olsun diye şimdiden aldım.Fistoları çok beğendim,araya pembe bir kurdele sıkıştırdım tabi.Koton danteli de mutfak dolabıma dikeceğim örtü için aldım.Bitince gösteririm size.













Bunuda oradan aldım.Resim net çıkmadığından beğenmeyebilirsiniz.Aslında bayağı güzel.Yazın beyaz şilebezinden salaş bir üstle güzel olur gibi.Ayrıca fiatı da 5 lira.

2 yorum:

evcilik dedi ki...

Bayıldım,dantellerin modelleri çok hoş,demek neler neler varmış dedirttin bana..
paylaşım için teşekkürler.
sevgiler.

nuray topcu dedi ki...

ah,ah gerçekten neler neler var.Hele birdeyoğun bir okul temposundan sonra kendini sokağa atmışsan...