20 Mart 2011 Pazar

veda...




Arkadaşlar, bu blogspot işleri iyice kafamı karıştırdı.Bekle bekle açılacağı yok.Bu işlerdende hiç anlamadığım bilinir.Sağ olsunlar blog arkadaşlarımdan Ülker'in elleri'nden Ülker ve Lavanta Bahçesi'nden Ahu sıkılmadan ,bazen defalarca neler yapabileceğimi yazdılar bana.

Blogspot benim ilk göz ağrımdı.3 yıldır kendimce bir şeyler paylaştım bir çok insanlarla.Bu durumlar olunca,başka diyarlara gitmek içimden gelmedi.Ama böyle gel-gitler de beni yordu.

Ben de com olayım dedim bari.Bu sefer elmalı kurabiye.com olayım dedim oda olamadı.Ben de (www.nurayhobi.com) oldum bundan sonra.

Ama bir türlü yazasım gelmiyor.Çünki blogspotumdan bir türlü arşivimi buraya aktaramadım.Ama eminim bu işi de arkadaşlarım sayesinde helledeceğim.

Hoşçakalın...


*Resim alıntıdır.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım artık dönme zamanı gelmedimi ?
Banada beklerim
Sevgiler.

elmalı kurabiye dedi ki...

Hayat cafe;döndüm de adres değişikliği var,orasıda müsait ,beklerim.sevgiler..

FERİDECO dedi ki...

WordPress harika iyiki paylaşmışsın benimle hatırlatman muhteşem oldu, çok sevindim o son yaptığın divandan bizde de aynından var ama bukadarıda pes doğrusu muhteşemsin ama sana izleyici olamıyorum oraya yorum yazamıyorum ve mail adresimle takbe alamıyorum ilgilenirsen çok sevinicem canım

elmalı kurabiye dedi ki...

Ferideco,sana Feride desem bir yanlışlık olmaz değil mi...
Blog işlerinden anlamıyorum desem inanırmısın bilmem.bu işlerden anlayacak bir arkadaş arıyorum haberin olsun.Blogumda zaten ne zamandır bir hareket yok,yorum yapan yok,bir sorun var belliki ben anlamıyorum.gerçi bazı arkadaşlarım blogları yok ama yorum atabiliyorlar,bilmiyorum artık.ben senin bloguna düzenli bakıyorum ,hoşuma gidiyor.

FERİDECO dedi ki...

Tabiki de yardımcı olurum hayatım,elimden geldiğince,ben bu bloğa yorum yapabiliyorum ama diğeri olmuyor ,ayrıca cevapların için çok teşekkür ederim

prenses annesi dedi ki...

yeni adresinde inşallah herşey istediğin gibi gider