7 Şubat 2011 Pazartesi

Bu sefer erkek tarafıyım...

Bu aralar bu haldeydim anlayacağınız.Haaa şikayetçi miyim?Yooo asla,hele de bu işler pembe,pembe,gönlüm sende konseptinde ise...
Ayfer'in kardaşi Coşkun demiştim,nişanı olacak demiştim,oldu ,bitti...Gelin hanım,adı Hafize.Rize'li.Daha yüz yüze tanışamadım.Ayfer'ler çok sevmiş kız tarafını,''senden dolayımıdır bilmem,sanki yıllardır tanıdığımız sizin aileden birileri gibiler''diyor.


Öğlen aradı Ayfer,akşam nişan sepetini düzenlememe yardım et dedi.Eksik olan bir şeyleri söyledi.Onları diktim hemen. Klasik nişan sepetleri gelmesin aklınıza.Kız zaten çok marjinalmiş.Ve pembeyi çok seviyormuş.Alışverişi Ayfer ve Coşkun yalnız yapmışlar.Hafize'nin beğeneceğini umdukları tüm şirinlikleri almışlar bence.Çok beğendim.Englısh Home,Marks and Spenser,Twiggy,Dagi,Victoria Secret mağazaları arasında dolanmışlar. Bilmiyorum ama ben herşeyi çok beğendim.Mesela şimdiki nişan sandıklarını bilirsiniz.İlk etapta göze hoş geliyor,bir süre sonra göze batıyor.Atsan atamazsın,kullansan kullanışsız,ömür törpüsü yani...ama bizimkiler ne yapmış beyaz hasır çamaşır sepeti almışlar.İşte bu sepeti ömrünce kullanacak bu kız bahse girerim.




Bunlar benim cicilerim.dantelli sabunlardan da araya serpişirdik.











Topuklu ,tüylü terlik yok muuuuu?

Resimlerin üzerine tıklarsanız,detaylı görebilirsiniz.Ayfer'in annesi kuşları görünce delirmiş,bu nasıl bohça demiş,kuş almışlar,tövbe,tövbe....






Tabi süslü püslü şeyler de yok değil.Bohçayı boncuk işlemesi olan bir örtüyle yapmışlar.Sonradan masa örtüsü olarak kullanabilecek yani.



Takı olarak da kızımız altını sevmezmiş ,efendim,ama mecburen,dost var düşman var, bırak kızım altını taksınlar da sen takma değil mi?Goldaş'tan gümüş takı istemiş benim hemşerim.Gerçekten şık yani.Hee bu arada fiatı altını aratmıyor yani.




Her şeyi pembe kurdelelerle bağladık,en şirin şekilde dizdik,bilmem beğendiniz mi?


Bunlar da nişan akşamı yaptırılacak olan çikolata ve çiçek için alınanlar.Paşabahçe mağazaları'ndan el işimiymiş neymiş.
Kız tarafı nişan sepetini çok beğenmiş,

Ne diyeyim ,Allah tamamına erdirsin.Her şey gönüllerince olsun.Ben internette pembe gelinlik aramaya gidiyorum,by by...

12 yorum:

Bir umut Bir dokunus dedi ki...

Ellerine saglik yine cok hos ve güzel seyler yapmisin :) Bayiliyorum su dantelli sabun keselerine favorim olarak ilk bastalar bunu bilmeni ister helede pembe olunca her kizin pembeye karsi bi zafi var sanirim :D Bohcaya bayildim bence en kullanisli nisan bohcasi bu zamanda neden diye sorulursa eskisi kadar kullanilmiyor cogu seyler simdi daha sade ve göze hos gelen seyler yerini almis bulunmakta :) Neyse cok uzattim cok güzel olmus tekrar söyleyim devamli izledigim bi blogsun cok öptüm hayirli geceler ..

Mutluanne dedi ki...

Harika,en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir sepet olmuş bayıldım.Lazım olursa kopya çekerim burdan..Elinize sağlık
Sevgiler

Mutluanne dedi ki...

:)) Nede olsa oğlum var kızım var demii

elmalı kurabye dedi ki...

Küçük dokunuşlarım ve Utku'nun annesi sabah sabah yorumlarınız beni mutlu etti.
Beğenmenize çok sevindim.Bu pembeyi sevmeyen yok galiba.Benim kızım yok diye mi bu kadar süslü şeyler seviyorum acaba.Elimde olsa 3 tane adamı pembeler içinde oturtacağım.

Nesrin dedi ki...

herşey çok güzel, gençlere Allah ömür boyu mutluluklar versin , sizinde ellerinize sağlık, sabun keselerinden isterim valla hiç anlamam, biraz şımarıklık yapayım bari, öptüm seni görüşmek üzere...

elmalı kurabiye dedi ki...

Dükkan senin şekerim.sen tam turlardan haber ver.öptün Nesrin ablacığım.

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

hepsi birbirinden güzel... bayıldım doğrusu... ben bu telaşları yaşayamadım, düğün ve nişan arası kısa süre olduğu için çok imrendim doğrusu... elelrine sağlık..... Allah tammaına erdirsin... özellikle sabunlar harika

emelden.blogspot.com dedi ki...

nasılda zevkli bir sepet olmuş.sizin eserlerinize de bayıldım elinize sağlık.bu arada anladığım kadarıyla Rize'li imişsiniz.bende 25 yıllık Rize geliniyim.ayrıca 53.cü izleyiciniz olmam da hoş bir tesadüf oldu.
bende bloğuma beklerim.sevgiler....

elmalı kurabiye dedi ki...

Emel Hanım,bloguma hoş geldiniz.beğenileriniz beni mutlu etti.53 espirisi de hoş olmuş yani.25 yıllık Rize gelini artık Rize'li olmuştur sanıyorum.
Blogunuza şöyle bir göz atayım dedim ama baktım öyle bir bakıp çıkılacak bir blog değil,her şey çok zevkli...inşallah detaylı bir şekilde inceleyeceğim.sevgiler...

elmalı kurabiye dedi ki...

Ayrıca belirtmek isterim ,burada gördüğünüz nişan sepetinin sahibi Hafize'ciğim iki gün evvel 44 yaşındaki annesini kaybetti.Daha tanışamamıştık.
Ne derler bilmiyorum,biliyorum da böyle bir hazırlık safhasındaki bie genç kıza ne denir bilmiyorum.Allah rahmet eylesin,inşallah kızı güzel günler görür.

emelden.blogspot.com dedi ki...

Hafize kardeşime Allahtan sabır diliyorum.zamansız diye ancak buna denir herhalde.
resimlerden anladığım kadarıyla eviniz mezarlığın alt taraflarında.memurluk ysaptığım yıllardan başhekimim dr.Ayşe ve Metin ÇETİNEL'in evine gelmiştim ve sanki oraların manzarasına benzettim.bende Küçüksu'luyum,1985 Kandilli mezunuyum.
biraz daha yazarsam akraba çıkarmışız...::)))

sevgiler........

elmalı kurabiye dedi ki...

Emel hanım,Hafize için olan duygularınıza katılıyorum.Teşekkür ederim.
Dur ben özelden yazayım bakayım,akrabamıyız.sevgiler..